Nueva convocatoria de huelga de los autobuses de Avanza

Fisiocol

El Comité de Empresa de la UTE Avanza Baix ha convocado una nueva huelga de trabajadores y trabajadoras que afecta a las líneas de autobús diurno y del Nitbus operadas por la concesionaria Avanza en el Baix Llobregat, Gavà incluida, los días 1, 9 y 11 de enero. Este paro implica que los buses circulan según los servicios mínimos en los horarios que establece el Departamento de Empresa y Trabajo de la Generalitat de Catalunya.

Los servicios mínimos son los siguientes:

 • Domingo 1 de enero – de 11 a 14 horas y de 17 a 20 horas (33% del servicio)
 • Lunes 9 de enero – de 2.30 a 5.30 horas (20% del servicio), de 6.30 a 9.30 horas y de 16.30 a 19.30 horas (40% del servicio)
 • Miércoles 11 de enero – de 3 a 6 horas (20% del servicio), de 7 a 10 horas y de 17 a 20 horas (40% del servicio)

El resto de la jornada, todos los días de la huelga, el servicio se ofrece con normalidad aunque se prevé que se pueda producir alguna afectación derivada de este hecho.

* La línea L88, que no tiene alternativas de servicio, circula al 100%

Esta convocatoria de huelga llega después de la que se realizó los días 12, 15, 17, 19 y 24 de diciembre.

Más información en el teléfono 900 859 969, en la dirección de correo electrónico info.barcelona@avanzagrupo.com.

Sigue a GAVÀ INFO en  Instagram ,  Facebook ,  Twitter  o  Telegram  para estar al corriente de las noticias de Gavà. También puedes unirte al nuevo servicio de alertas y noticias en tu  WhatsApp  para ser la primera persona en enterarte de lo que suceda en Gavà.

2 COMENTARIOS

 1. Res s’hi diu sobre els motius reals d’aquesta vaga.
  Un és el fet de no haver aconseguit els ajuts (tant de la Generalitat, com la Diputació i l’AMB) per a la renovació del parc d’autobusos. Uns diners que òbviament «avanza», així en minúscula perquè no es mereixen el respecte, no hauria destinat íntegrament a renovar els busos, doncs té parada gairebé el 70% de la flota de l’antiga concessionària, Mohn, i està fent servir busos amb 20 anys procedents de les despulles de TMB i fins i tot de Madrid i Sevilla.
  L’altre motiu és fer pagar als municipis, alcaldes i habitants, la sanció amb què els van condemnar judicialment per les queixes que aquests van interposar.
  També és curiós el seguiment per part dels treballadors, és com si cap no un en tingués despeses o hipoteques, o cap que n’estigui a favor de l’empresa (sipais o esquirols, com a tot arreu…). Doncs això és així perquè no els estan descomptant res! Atenció «avanza»! Tinc la meva font, de bon beure ell, i sé negociar (que tampoc li tinc estima).
  Però bé, és la forma de funcionar de les empreses amb seu a Madrid, que ofereixen serveis subcontractats d’administracions públiques, i que per mitjà d’un entortolligat sistema de testaferros i hòldings, acaben estant relacionades amb Florentino. Quants sabíeu això?
  Doncs la cosa està en que «abanza» (sí, ara amb b, és la marca b de transport públic) fa una merd@ de servei i Florentino diu «ah, és que al preu que pagueu, què voleu? Tinc aquesta altra empresa que és molt més cara i que sí que ho fa bé!» I ja sabeu com acaba la història, rescindint el contracte d’ «avanza» i pagant-li una pasta, contractant irregularment «l’altra» i amb Florentino embutxacant-se una morterada de diners públics.
  I després diran, és el mercado, amigo!
  Apa, bon any a tots!

 2. Sense entrar en els detalls dels motius o justificacions de la vaga, el canvi de Mohn per Avanza ha estat un revés pels usuaris. Els motius d’aquest canvi els sabran els que ho van decidir i no s’hi val dir ara que l’antiga concessionària no ha ajudat a la continuïtat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Vida Mejor
La tradizionale Gavà
Juma Gavà
Estetica Gavà
fisioterapia Gavà
Righetti Forners
Clinica murillo
Gavà info publicidad

SÍGUENOS

7,100FansMe gusta
8,677SeguidoresSeguir
2,925SeguidoresSeguir

OTRAS NOTICIAS DE GAVÀ